NL FR
Welkom bij Peysmans Vastgoed  |  Bemiddeling en ontwikkeling van onroerende goederen

Te koop

Te koop > Huizen >

Moderne villa - Hemelveerdegem

Moderne villa (bouwjaar 2016) op een terrein van 9,72 are gelegen in een rustige straat te Hemelveerdegem. Indeling: Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal, apart toilet, ruime living met veel lichtinval, moderne volledig ingerichte keuken, twee bergingen en het bureel. Op de verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, dressing, apart toilet, een kleine berging en een badkamer met modern lavabomeubel, ligbad en inloopdouche met regenshower. In het niveau -1 bevindt zich een dubbele garage, een kelderruimte en een technisch lokaal. De woning beschikt over alle modern comfort zoals aluminium ramen met superisolerende beglazing, videofoon, automatische garagepoort, zonnepanelen, enz … Ideaal voor een gezin dat houdt van hedendaags design gecombineerd met een rustige, landelijke omgeving!

PRIJS: Op aanvraag

Vierkantshoeve + 2 bouwgronden - Geraardsbergen

Unieke en rustig gelegen eigendom vlak aan het natuurgebied te Idegem. Deze eigendom bestaat onder meer uit een vierkantshoeve , 2 bouwgronden voor halfopen bebouwing en een weide. De vierkantshoeve is samengesteld uit een hoofdgebouw dat momenteel gebruikt wordt als horecazaak met o.a. een verbruikszaal, barruimte, ingerichte keuken, afwashoek, aparte toiletten, wijnruimte, 3 slaapkamers, een dressing, badkamer, een studio en een kelder. Alle modern comfort is aanwezig zoals ramen met dubbel glas, centrale verwarming met stookolie en een elektrische installatie conform tot 2028. Daarnaast zijn er nog een atelier en verschillende stallingen/bergingen die nog ingericht kunnen worden. Achteraan ligt een weide met paardenstallen. Deze vierkantshoeve kan dienen voor diverse doelen zoals B&B, cohousing, restaurant of gewoon als privéwoning. Naast het hoofdgebouw bevinden zich nog twee bouwgronden voor halfopen bebouwing die eventueel apart kunnen verkocht worden na het bekomen van een verkavelingsvergunning (in aanvraag).

PRIJS: Op aanvraag

TOPPER! Nieuwbouwwoning halfopen bebouwing - Geraardsbergen

Volledig afgewerkte nieuwbouwwoning, type halfopen bebouwing, gelegen te Goeferdinge. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, apart toilet, living met veel lichtinval (38m²), een open keuken die volledig geïnstalleerd is, een berging met aansluitingen voor wasmachine, carport en een tuinberging. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een grote badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche, ligbad en toilet. Er is eveneens nog een handige zolder met veel opbergruimte. De woning beschikt over alle modern comfort zoals ramen met dubbele beglazing, centrale vloerverwarming met aardgas, ventilatiesysteem, inbouwspotjes, elektrische installatie conform voor 25 jaar, regenwaterput met pomp aangesloten op toiletten en buitenkraan, enz ...  Achter de woning bevindt zich reeds terrasbeton en een perfect zuidwest georiënteerde tuin. 

PRIJS: Op aanvraag

Bel-étagewoning met mogelijkheden - Geraardsbergen

Degelijke bel-etagewoning bestaande uit een ruime garage van 29 m², twee bergingen, leefruimte met open keuken, apart toilet, 1 slaapkamer met douchecel. Er is een mogelijkheid om op het plat dak nog een zadeldak te plaatsen waar dan nog 2-3 slaapkamers extra kunnen gemaakt worden. Ideaal voor een alleenstaande, een jong koppel of als investering om te verhuren. Klein beschrijf mogelijk.

PRIJS: € 75.000

Rijwoning met tuin - Geraardsbergen

Toffe rijwoning met voorplaats, toilet, living, open keuken, badkamer, 4 slaapkamers, kelder en zolder. Achter de woning bevindt zich een zonnige tuin. Mits een kleine opfrissing wordt dit de ideale starterswoning of ook zeer geschikt om te verhuren. Zeker een bezoek waard! 

PRIJS: € 79.000

Rijwoning met 2 slaapkamers; elektriciteit conform - Geraardsbergen

Licht op te frissen rijwoning met salon, eetplaats met open keuken, toilet, berging, 2 slaapkamers, badkamer en zolder. Verwarming met individuele gasradiatoren, elektrische installatie conform. Klein beschrijf mogelijk.

PRIJS: € 89.000

Woning met tuin - Geraardsbergen

Rijwoning met salon, eetplaats, nieuwe keuken, badkamer, berging, 2 slaapkamers, zolder (inrichtbaar tot 3e kamer) en tuin. Deze woning beschikt over ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming met aardgas, een elektrische installatie die conform is en een conformiteitsattest om te verhuren. Ideaal als starterswoning of om te verhuren. Klein beschrijf mogelijk.

PRIJS: € 110.000

Halfopen bebouwing met grote tuin - Geraardsbergen

Rustig gelegen halfopen bebouwing met een gevelbreedte van 11 meter. Indeling: living, leefruimte, 1 grote slaapkamer, keuken, garage, badkamer en toilet. De woning beschikt over een grote zolder waar verschillende kamers kunnen worden gemaakt. Achter de woning bevindt zich een grote tuin bereikbaar via naastliggende met veel mogelijkheden zoals het bouwen van een magazijn, garages, zwembad, enz …. 

PRIJS: € 129.000

Rijwoning met 3 slaapkamers op 200 meter van het station - Geraardsbergen

Gerenoveerde rijwoning met salon, eetplaats, nieuwe keuken, badkamer met lavabo, douche en toilet, 3 slaapkamers en kelder. De woning beschikt over ramen met dubbele beglazing en een centrale verwarming op aardgas. Klein beschrijf mogelijk. Ideaal als starterswoning of om te verhuren.

PRIJS: € 139.000

Karaktervolle burgerwoning met 3 slaapkamers en tuin - Geraardsbergen

Karaktervolle burgerwoning gelegen in het centrum van Geraardsbergen, rechtover het ziekenhuis. Indeling: inkomhal, living bestaande uit 2 gedeeltes, keuken, wasplaats, stadstuintje, 3 grote slaapkamers, badkamer, zolder van 45m² eventueel nog inrichtbaar tot 2 bijkomende slaapkamers en een droge (wijn)kelder. De woning beschikt reeds gedeeltelijk over ramen met dubbele beglazing en een vernieuwde elektrische installatie. Topper voor wie een karaktervolle, ruime woning zoekt in het hartje van Geraardsbergen!

PRIJS: € 150.000

Terug