NL FR
Welkom bij Peysmans Vastgoed  |  Bemiddeling en ontwikkeling van onroerende goederen

Te koop

Te koop > Huizen >

TOPPER! Nieuwbouwwoning halfopen bebouwing - Geraardsbergen

Volledig afgewerkte nieuwbouwwoning, type halfopen bebouwing, gelegen te Goeferdinge. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, apart toilet, living met veel lichtinval (38m²), een open keuken die volledig geïnstalleerd is, een berging met aansluitingen voor wasmachine, carport en een tuinberging. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een grote badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche, ligbad en toilet. Er is eveneens nog een handige zolder met veel opbergruimte. De woning beschikt over alle modern comfort zoals ramen met dubbele beglazing, centrale vloerverwarming met aardgas, ventilatiesysteem, inbouwspotjes, elektrische installatie conform voor 25 jaar, regenwaterput met pomp aangesloten op toiletten en buitenkraan, enz ...  Achter de woning bevindt zich reeds terrasbeton en een perfect zuidwest georiënteerde tuin. 

PRIJS: Op aanvraag

Bel-étagewoning met mogelijkheden - Geraardsbergen

Degelijke bel-etagewoning bestaande uit een ruime garage van 29 m², twee bergingen, leefruimte met open keuken, apart toilet, 1 slaapkamer met douchecel. Er is een mogelijkheid om op het plat dak nog een zadeldak te plaatsen waar dan nog 2-3 slaapkamers extra kunnen gemaakt worden. Ideaal voor een alleenstaande, een jong koppel of als investering om te verhuren. Klein beschrijf mogelijk.

PRIJS: € 75.000

Rijwoning met tuin - Geraardsbergen

Toffe rijwoning met voorplaats, toilet, living, open keuken, badkamer, 4 slaapkamers, kelder en zolder. Achter de woning bevindt zich een zonnige tuin. Mits een kleine opfrissing wordt dit de ideale starterswoning of ook zeer geschikt om te verhuren. Zeker een bezoek waard! 

PRIJS: € 79.000

Rijwoning met 2 slaapkamers; elektriciteit conform - Geraardsbergen

Licht op te frissen rijwoning met salon, eetplaats met open keuken, toilet, berging, 2 slaapkamers, badkamer en zolder. Verwarming met individuele gasradiatoren, elektrische installatie conform. Klein beschrijf mogelijk.

PRIJS: € 89.000

Woning met tuin - Geraardsbergen

Rijwoning met salon, eetplaats, nieuwe keuken, badkamer, berging, 2 slaapkamers, zolder (inrichtbaar tot 3e kamer) en tuin. Deze woning beschikt over ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming met aardgas, een elektrische installatie die conform is en een conformiteitsattest om te verhuren. Ideaal als starterswoning of om te verhuren. Klein beschrijf mogelijk.

PRIJS: € 110.000

Halfopen bebouwing met grote tuin - Geraardsbergen

Rustig gelegen halfopen bebouwing met een gevelbreedte van 11 meter. Indeling: living, leefruimte, 1 grote slaapkamer, keuken, garage, badkamer en toilet. De woning beschikt over een grote zolder waar verschillende kamers kunnen worden gemaakt. Achter de woning bevindt zich een grote tuin bereikbaar via naastliggende met veel mogelijkheden zoals het bouwen van een magazijn, garages, zwembad, enz …. 

PRIJS: € 129.000

Rijwoning met 3 slaapkamers op 200 meter van het station - Geraardsbergen

Gerenoveerde rijwoning met salon, eetplaats, nieuwe keuken, badkamer met lavabo, douche en toilet, 3 slaapkamers en kelder. De woning beschikt over ramen met dubbele beglazing en een centrale verwarming op aardgas. Klein beschrijf mogelijk. Ideaal als starterswoning of om te verhuren.

PRIJS: € 139.000

Karaktervolle burgerwoning met 3 slaapkamers en tuin - Geraardsbergen

Karaktervolle burgerwoning gelegen in het centrum van Geraardsbergen, rechtover het ziekenhuis. Indeling: inkomhal, living bestaande uit 2 gedeeltes, keuken, wasplaats, stadstuintje, 3 grote slaapkamers, badkamer, zolder van 45m² eventueel nog inrichtbaar tot 2 bijkomende slaapkamers en een droge (wijn)kelder. De woning beschikt reeds gedeeltelijk over ramen met dubbele beglazing en een vernieuwde elektrische installatie. Topper voor wie een karaktervolle, ruime woning zoekt in het hartje van Geraardsbergen!

PRIJS: € 150.000

Volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers - Geraardsbergen

Volledig gerenoveerde woning met inkomhal, leefruimte, ingerichte keuken, 4 slaapkamers, apart toilet, badkamer met lavabomeubel, inloopdouche en 2e toilet. Deze woning is bovendien volledig onderkelderd en heeft ook nog een zolder. Alle modern comfort is aanwezig zoals ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming met aardgas, een elektrische installatie conform het AREI, isolatie, enz ...  Direct instapklaar! Klein beschrijf mogelijk.

PRIJS: € 155.000

Open bebouwing met 3 slaapkamers, garage en tuin - Brakel

Open bebouwing van 1972 bestaande uit een inkomhal, apart toilet, living, keuken (niet geïnstalleerd), 3 slaapkamers, badkamer (niet geïnstalleerd), ruime garage van 28 m², kelder en zolder. Achter de woning bevindt zich een diepe tuin met gemetst tuinhuis van 44 m². De woning is zeer degelijk gebouwd maar dient een nog opfrissing te krijgen. Zeker een bezoek waard!

PRIJS: € 169.000

Terug